Öne Çıkanlar Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor sanlıurafspor Arap Dünyası İşadamları Heyetini Kabul Etti 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Hazine Ve Maliye Bakan Yrd. Nebati ,“Esnafımızın sıkıntıları giderilecek”

Esnaflarımızın sıkıntılarını dinledik

Zaman zaman AK Parti MKYK üyesi Vildan Polat, TBMM İdare Amiri AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Doç. Dr. Halil Özcan, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız ve Şanlıurfa Büyükşehir belediye Başkan adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül ile seçim çalışmalarını sürdüren T.C Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı NureddinNebati, “S.S 28. Bölge Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birliği toplantısına katılarak esnaflarımızın sıkıntılarını dinledik. Elimizden geldiğince sıkıntıların giderilmesi konusunda gerekli tedbirlerin alınmasını sağlamaya, ilgili çalışmaları yapmaya yaptırmaya çalışacağız inşaallah” dedi.

Birlik Vakfı Bölge Toplantısına iştirak ettik

Kurucusu olduğu Birlik Vakfının Şanlıurfa Şubesinin toplantısına katılmak üzere Şanlıurfa’ya gelen TBMM Meclis eski Başkanı İsmail Kahraman’ı da GAP Hava Limanında karşıladıklarını belirten Hazine ve Maliye Bakan Yrd. Nebati, “26. Dönem Meclis Başkanımız Sayın İsmail Kahraman ile birlikte Birlik Vakfı Bölge Toplantısına iştirak ettik.‘Milletin birliğini, Devletin dirliğini’ tek gaye olarak gören Birlik Vakfı’nın kıymetli yöneticilerine çalışmalarında üstün başarılar diliyorum. Toplantının ülkemize, milletimize ve Şanlıurfa’mıza hayırlar getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ederim” diye konuştu.

Bu seçimde gençlere büyük görevler düşüyor

Gençlere de seslenen T.C Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı NureddinNebati, “Sevgili Gençler. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi; Siz, 2053 ve 2071 hayalimizi emanet ettiğimiz geleceğimizsiniz. Doğruyu sizinle beraber tartışıp, hayata geçireceğiz. Yanlışları sizinle birlikte tespit edip, düzelteceğiz. Ülkemiz sizinle küresel güç olacak” diyerek gençlere önem verdiklerini ve bu seçimde gençlere büyük görevler düştüğünü hatırlattı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49