Öne Çıkanlar Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı baskan Sancaktepe -Şanlıurfaspor Karacadağda Bakım Çalışması karakopru

Bu haber kez okundu.

Hayatboyu Öğrenmenin Geliştirilmesi Projesi
Türkiye’de Hayatboyu Öğrenmenin Geliştirilmesi Projesi kapsamında Hilton otelinde iki gün sürecek olan il Eylem Planlarının Gözden Geçirilmesine yönelik toplantı törenle başladı.
Türkiye’de Hayatboyu Öğrenmenin Geliştirilmesi Projesi kapsamında il Eylem Planlarının gözden geçirilmesine yönelik toplantıya İl Milli Eğitim Şube Müdürleri Hüseyin Aslıhan, Hadi Bedir, İş Kur İl Müdürü Necdet Karasevda, Halk Eğitim Merkezleri Müdürleri, Okul Müdürleri ile Proje Bölge Yöneticisi Kadir Tuzlak katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan toplantının açılış konuşmasını İl Milli Eğitim Şube Müdürü Hüseyin Aslıhan yaptı.
Aslıhan “Türkiye’de hayat boyu öğrenme projesinin gerçekleştirilmesiyle ilgili ilimizde bugün yapılan toplantıya gerek Ankara’da gerek komşu illerden gelip bu toplantıya katılan bütün değerli konukları saygıyla selamlıyorum. Umarım bu toplantı başarılı ve verimli geçer. Biliyorsunuz zaman çok çabuk geçti, iki yıl önce bu proje başladığında bu süre zarfında nelerin olacağını kimse kestiremiyordu. İki yıl boyunca yapılan çalışmalar ve yapılan her toplantılar sonunda yeni beceriler elde ettik. Yeni ufuklara yol almaya başladık. Umarım Mayıs 2013’te bitecek olan projemizin Türkiye’ye ve Milli Eğitim camiasına hayırlara vesile olur.
Biz Şanlıurfa olarak tarımla iştigal eden, sanayisi tarım üzerine olan bir iliz. Ben de bu alanda çiftçi çocuğuyum ben bu projeyi şuna benzetmek istiyorum. Çiftçilerimiz tohumu toprağa atar, bu tohum süreç içerisinde sulanması, gübrelenmesi, ilaçlanması safhalarını atlatır ondan sonra en güzel sonuç onu tam mahsulü aldığımız zamandır. Eğer gerçekten iyi bakabilmişsek, iyi emek verebilmişsek mahsulümüz istenilen seviyededir. Yeni mahsulü ekmeye hazırlandığımızda yeni kazanımlarla bu işi yaparken sürekli kendimizi geliştirerek bir yere geliriz, bir yıl boyunca her toplantı ayrı bir konu ayrı bir ufuk ayrı bir uğraştır. Biz de dolayısıyla inşallah bugünkü toplantı ile eylem planlarının değerlendirilmesiyle artık sona geldik, dolayısıyla bu illerin eylem planlarında sonuçlanıp bu proje bittiğinde inşallah bu mevzuat çalışmalarını da bitirip desteklendiğini görmek mutluluk verici bir durum. Buradaki bu projeye katkı sunan ayrıca bu projede bizim ufkumuzu açan değerli katılımcılarımız var, biz onlara bu vesileyle teşekkürlerimizi sunuyorum dedi.
Açılış konuşmaların ardından toplantıya katılanlar iki gün boyunca proje ile ilgili sunumlar yaparak toplantı sona erecek. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49