Öne Çıkanlar eyyübiye Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi boks

Bu haber kez okundu.

Hayalim Cumhurbaşkanımızla tanışmak
Kim Milyoner Olmak İster'de, 10 Ekim Cumartesi akşamı yarışan 22 yaşındaki Hikmet Karakurt, performansı ve sempatik tavrıyla Türkiye’nin konuştuğu isim oldu.
Hikmet, 60 bin liralık sorunun cevabını, kardeşine aldığı 40 liralık radyodan öğrendiğini anlattı. Kenan İmirzalıoğlu'nun sunduğu Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına Şanlıurfa'dan Hikmet katıldı. Başarılı yarışmacı 250 bin TL'lik soruyu açtırmaya hak kazandı.
Hikmet, hayatını kardeşlerine adayan fedakâr bir ağabey. Hikmet'in 8 çocuklu ailesi, Polatlı'da, Eskişehir'de, Konya'da soğan ve şeker pancarı toplayarak geçimini sağlıyor.
AK Parti Merkez Yürütme Kurulu üyesi Vildan Polat "Kim Milyoner Olmak İster" programındaki performansı ve sempatik tavrıyla hepimizin yüzünde tebessüm oluşmasını sağlayan, 22 yaşındaki hemşerimiz Hikmet Karakurt kardeşimizin gayreti ve samimiyeti gerçekten hepimizi çok etkiledi. Biz de kendisiyle bir araya geldik ve yaptığımız görüşmede, hayatını kardeşlerine adayan fedakâr bir ağabey olduğu, 7 kardeşiyle beraber tarım işçisi olarak çalıştığını ve hayatından detayları kendisinden dinleyince bir kez daha gurur duydum. En büyük hayalinin Sayın Cumhurbaşkanımızla tanışmak olduğunu söyledi, biz de hayalini gerçekleştirmek için Sayın Cumhurbaşkanımızla görüşüp, kardeşimizin tanışma talebini bizzat ileteceğim.
Bu süreçten sonra hem Hikmet'in hem de kardeşlerinizin eğitimlerini tamamlamaları için her türlü desteği vereceğiz, ayrıca kekemelik tedavisi için kardeşimizi gerekli merkezlere yönlendirdik ve bununla beraber, ben; evladımızın rol model oluşturabileceğini düşünüyorum azmini ve başarısını yaşıtlarına aktararak örnek teşkil etmesini çok istiyorum. Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzle gerekli görüşmeleri gerçekleştirip, Hikmeti alanında profesyonel eğitimci hocalarımızla beraber, seminerler vererek öğrenci kardeşlerimizle buluşturmak istiyorum"dedi.
Hikmet Karabulut," AK Parti Merkez Yürütme Kurulu üyesi Vildan Polat hanımefendi beni tebrik etti Bundan böyle bana Yardımcı olacağını söyledi kendisine çok teşekkür ediyorum" dedi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49