Öne Çıkanlar Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor 1 yaralı sergı sanlıurafspor

Bu haber kez okundu.

Havuz'a tepkiler 2 TL indirdi
Karaköprü Belediyesi  tarafından yaptırılan ve ihaleye verilerek  Saati 10 TL olan Aqupark sosyal tesis ile ilgili yapılan eleştiri ve haberlerden dolayı Karaköprü Belediyesi havuzun saati 8 TL'ye indirdiğini belirtildi. Yapılan eleştiriler sadece 2 TL indirdi.
Başta Antalya olmak üzere bir çok turizm kentinde 5 yıldızlı yüzme havuzu olmak üzere akşama kadar 20 TL ücretle hizmet verilirken Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesinde yapılan yüzme havuzunun  önce 2 saati 20 TL daha sonra bir saati 10 TL tepkiler üzerine Karaköprü belediyesi yüzme havuzunun saatini 8 TL indirmesi tepkilere yol açtı vatandaşlar Karaköprü belediyesi bu tesisi yaparken vatandaşların ücretsiz veya çok cüzi bir miktar ödeyerek faydalanması için yaptırıldı ama Karaköprü belediyesi ne hikmetse halkın malı olan bu tesisi kiraya verdi. Şimdi belediye başkanı çıkmış havuzun bir saat fiyatının övünerek 8 TL'ye ye indirdik diyor bu tesis ticaret mi yoksa vatandaşların faydalanmak için yapılan bir tesis mi diye konuştular.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49