Öne Çıkanlar sosyal medya Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor 1 yaralı sergı

Bu haber kez okundu.

Havan mermisi araçlara düşseydi ne olurdu
Şanlıurfa’nın Akçakale Gümrük Kapısı sahasındaki boş alana, havan mermisi düştü.
 
Akçakale karşısında bulunan Suriye'nin Tel Abyat  bölgesinde, İslami Cephe ile Irak Şam İslam Devleti (IŞİD) grupları arasında  devam eden çatışmalarda atıldığı tahmin edilen havan mermisi gümrük sahasındaki boş alana düştü.Güvenlik güçleri patlamanın meydana geldiği bölgede inceleme yaptı. Patlamada can ve mal kaybı yaşanmadığı öğrenildi
 
Akçakale bulunan vatandaşlar tedirgin konuyla ilgili açıklamada bunan halk, gümrük sahasına düşen havan mermisi Allah korusun gümrük sahasında bulunan alana düşmüş olsaydı orada yaklaşık 200 araç vardı dışarı dada yaklaşık 400 araç o araçların hepsindede mazot,benzin ve tüp vardı sizce bir araca denk gelseydi ne olurda büyük bir felaket olurdu devletimiz hükümetimiz ve yetkililer buna en kısa zamanda çözüm bulunmasını istediklerini belirtiler.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49