Öne Çıkanlar Şanlıurfada Yağmur Bereketi ümgeneral Koç Şanlıurfada tesisi İlçe Genelinde Yol Yapım Atağını Sürdürüyor Urfada çalıntı 170 motosiklet ele geçirildi

Bu haber kez okundu.

Havalar sıcaklığı düşüyor
Şanlıurfa Meteoroloji Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, uzun bir süredir yağışsız bir dönem geçiren Şanlıurfa ve çevresinin yağışlı bir hava kütlesinin etkisine gireceği tahmin ediliyor.
Perşembe günü Şanlıurfa ve batı ilçelerinde görülecek yağmur ve yer yer sağanak yağışın Cuma günü tüm bölgede etkili olması beklenmektedir.
Hafta sonunda Şanlıurfa il genelinin Akdeniz üzerinden gelecek yeni bir yağışlı sistemin etkisine gireceği, sistemin yer yer etkili yağışlara neden olacağı bekleniyor.
Mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklığının yağışla birlikte 3-5 derece azalacağı ve mevsim normalleri civarına düşeceği tahmin ediliyor.
Beklenen yağışın, İlimizde uzun bir aradan sonra görülecek ilk yağışlar olması nedeniyle vatandaş ve yetkililerin tedbirli olması gerekir.
    

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49