Öne Çıkanlar urfa urfahaber Şanlıurfada Yağmur Bereketi tesisi ümgeneral Koç Şanlıurfada

Bu haber kez okundu.

Havalar serinledi görüntü gitti
 Sıcak yaz günlerinde hastane önünde serdikleri halılarda dinlenmeye çalışan vatandaşlar, havaların serinlemeye başlamasıyla birlikte halılarını topladı.

Hasta refakatçilerinin, yaz aylarında serinlemek amacıyla Şanlıurfa 500 yataklı Devlet Hastanesi önünde, serdikleri halılar, havaların soğuması üzerine toplandı. Hata yakınlarının, artık, hastane kantininde oturdukları dikkat çekerken, hastane bahçesinin boş kalması ise hastane çalışanlarını sevindirdi.

Sıcak günlerde, sıcaklığın etkisini azaltmak için hastane bahçesinin gölgelik kısımlarına halı sererek, ziyaretçi ağırlayan vatandaşlar, hastane çalışanlarını da zor durumda bırakıyordu.

Havaların soğuması üzerine halılarını toplayarak, yaz günlerini geride bırakan hasta yakınları, hastane çalışanlarının da rahat bir nefes almasına neden oldu. Havaların soğuması üzerine refakatçilerin artık hastane kantininde ya da hasta odasında beklediğini söyleyen Şeyhmus Bülbül adında bir vatandaş, “Havaların ısınmasıyla birlikte vatandaşlar, halılarını hastane bahçesine getirip, buraları adeta otele çevirdi ama şimdi havalar soğuduğu için, herkes halısını evine götürdü ve yeni gelen hasta yakınları artık kantinde ya da hastasının yanında bekliyor. Hastane bahçesinde halılarını sererek, bahçeyi otele çevirenler, hastane çalışanlarını da zor durumda bırakıyordu, aynı şekilde kapı önlerini de kapattıkları için, hastaneye girmek isteyenler için zorluk oluşturuyordu. Ama artık öyle bir sorun kalmadı” şeklinde konuştu.

Bu konuda hastane yönetiminden bir açıklama gelmezken, bir sonraki yaz aylarında hastane yönetiminin böyle bir duruma izin verip vermeyeceği ise bilinmiyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49