Öne Çıkanlar Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor sanlıurafspor Arap Dünyası İşadamları Heyetini Kabul Etti 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Hava sebze fiyatlarını etkiledi
Naci Çetindağ
Şanlıurfa'da ŞUTİM hal pazarında bu haftanın gıda şampiyonu, biber, soğan ve patates oldu.
Şanlıurfa'da Kış sebzeleri fiyatları yükseldi, vatandaşın temel tüketim maddelerine gücü yetmez oldu. dar gelirli vatandaşlar, büyük bir endişeyle izliyor.sebze ve meyve, satıcıları bu durumdan çok şikayetçi Şanlıurfa sebze halinde esnaflarından. Mehmet Gültekin, " Fiyat çok yüksek olduğundan elimizdeki sebze çürümeye baş gösteriyor hiç kimse alıcı çıkmıyor bizde çok zor durumdayız bize pahalı geliyor bize pahalı satmak zorundayız vatandaş alıcı çıkmıyor"dedi.
Türkiye’de, sebze ve meyvedeki fahiş fiyatlara soğuk geçen kış da eklenince, fiyatlar resmen çıldırdı. fiyatı yüzde 100 arttı. Mart ayında gelmesiyle birlikte sebze ve meyve fiyatları hızla yükseldi. Şubat ayı başında kilosu 5  lira olan şili biberi  10 liraya çıktı İran patlıcanı 2 liradan 4 liraya kadar , soğan 1 liradan 1,5 liraya, patates 1 liradan 2 liraya çıktığı belirtildi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49