Öne Çıkanlar Başkan Kuş: Geleceğe bırakacağımız en büyük miras Türkiye Cumhuriyetidir ibrahim ont Akabede araç takla attı Şanlıurfalı Kadınlar Kudüse Sahip Çıktı Urfada Parmağına Cıvata Sıkışan Çocuk Kurtarıldı

Bu haber kez okundu.

Hastaneye personel alınacak yarın son gün
Hilvan'da yapımı tamamlanarak hizmete başlayan Hilvan 50 Yataklı Yeni Devlet Hastanesi için personel alımı için son gün. Hastanede bay ve bayan olmak üzere; Güvenlik, Bilgi İşlem, Temizlik, Yemek hizmetleri alanlarında değerlendirilmek üzere toplam 22 personel alınacağı duyuruldu.
Başvuruların 21 Ekim Cuma günü saat 16.00'ya son bulacağını belirten hastane yönetimi, iş için müracaatta bulunacakların Hilvan Devlet Hastanesi'ne şahsen başvurmaları gerektiğini belirtti.
Yapılan duyuruda, Hilvan'da ikamet etme şartının arandığı personel alımlarına ilişkin olarak, Güvenlik ve Bilgi İşlem için başvuracak adayların en az lise mezunu, Temizlik ve Yemek Hizmetleri için ise başvuracakların en az ilkokul mezunu olması gerektiği bildirildi.
ÖNCEKİ HAFTA HİZMETE BAŞLAMIŞTI
2 yıl önce temeli atılan Hilvan 50 Yataklı Yeni Devlet Hastanesi, 10 Ekim itibarı ile hasta kabulüne başlamıştı. Hilvan-Diyarbakır Karayolu üzerinde bulunan hastanenin sağlık hizmetlerini vermeye başlamasıyla birlikte, eski hastanede 10 Ekim 2016 tarihinden itibaren herhangi bir sağlık hizmetinin verilmeyeceğini ve hasta kabulünün olmayacağını belirtilmişti. (HİLVAN MEDYA) 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49