Öne Çıkanlar getirildi Yine Halkın İçinde boks restore mıllı bırlık ve kardeslık

Bu haber kez okundu.

Hastane Değerlendirme Toplantısı
Şanlıurfa Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği ile Birliğe bağlı sağlık kuruluşlarının Yöneticilerinin katılımıyla her ay düzenli olarak yapılan değerlendirme toplantısı bu ay Şanlıurfa’nın Viranşehir Devlet Hastanesinin ev sahipliğinde gerçekleştirildi.
 
Toplantının açılış konuşmasını yapan Şanlıurfa Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Turhan SULHAN, “Değerlendirme toplantılarını bundan böyle her ay ayrı bir hastanede yapacaklarını’’söyledi. Değerlendirme toplantısının yapma nedenlerinin geçmişte neredeydik, şimdi ne durumdayız ve gelecekteki planlarını tartıştıklarını söyledi.
 
SULHAN; Tüm hastane yöneticilerinin tüm hastaneleri bizzat yerinde görmelerini ve kıyas ve değerlendirmeyi bizzat yerinde yapmalarını istediklerini ifade etti. Diğer taraftan Genel Sekreterlik olarak alımları tek bir elden toplu olarak yaptıklarını hastaneleri ekibiyle gezerken hangi malzemeler gerekli, hangi cihazlar atıl bunun kontrolünü de yaptıklarını vurguladı.
 
Hastane yöneticilerine hastanenin fiziki koşullarının yetersiz olmasına rağmen bu açıklarını hasta memnuniyeti ve hasta haklarına verdikleri önem sonucu tüm çalışanlarının güler yüzle sağlık hizmeti sunarak kapatmalarını istedi.
 
Hastanelerimizde stokta gereksiz yere beklettikleri tıbbi malzeme ve cihazların ihtiyacı olan diğer kurumlarımıza veriyoruz. Amacımız her anlamda verimliliği arttırmak. Çünkü en güzel gelir giderin kısılmasıyla olur. Biz sağlık camiası olarak kocaman bir aileyiz. Çok önemli ve çok ulvi bir iş yapıyoruz. Çünkü her işin başı sağlık. Sağlık yoksa hiçbir şeye sahip olamazsınız. Kurumlarımızda mutlaka eksikliklerimiz var. Bu konularda genel sekreterlik olarak sizleri destekliyoruz. Dedi.
 
Oldukça verimli ve samimi geçen toplantı sonunda Viranşehir Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Sedat SAYILIR hastaneyi gezdirerek yeni açılan ve açılacak olan birimler hakkında bilgi verdi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49