Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı Başkan Beyazgül ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

Hastane bize hizmet etsin
Suriye sınır boyundaki Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde, bir grup vatandaş, sınırın öteki yakasındaki Rasulayn'da devam eden çatışmalarda yaralananların Ceylanpınar Devlet Hastanesi'nde tedavi edilmesine tepki gösterdi.
 
Ceylanpınarlı vatandaşların tedavi edilemediği hastanenin son aylarda sadece muhaliflere sağlık hizmeti verdiğine işaret eden vatandaşlar, Hastanenin sadece ilçe halkına sağlık hizmeti vermesini istiyor.
 
Aydınlık Mahallesi'nde bulunan Ceylanpınar Devlet Hastanesi’nde muhaliflerin tedavi edilmemesini onlar için ayrı bir sahra çadır hastane isteyen Ceylanpıarlılar,  Çatışmalarda yaralanan muhaliflerin yoğunluğundan dolayı Türk vatandaşların tedavi edilemediğini de öne sürdüler.
PYD’li yaralıların değil, ÖSO’na mensup yarılılara hizmet verdiğini de savunan Vatandaşlardan Kamil Al, “Bizler de buraya geldiğimizde muhaliflerin yoğunluğundan tedavi olamıyoruz. Viranşehir veya Şanlıurfa'ya gitmek zorunda kalıyoruz. Bize zarar veren bu savaşın son bulmasını ve hastanemizin Suriyeliler'e değil bize sağlık hizmet vermesini istiyoruz. Çoğunluğumuz işçeyiz ve geçimimizi çok zor şartlar altında yapıyoruz” dedi.
 
Ceylanpınar Hükümet Konağı'na yürümek isteyen gruba polis izim vermeyince olaysız bir şekilde dağıldı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49