Öne Çıkanlar Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi Karaköprüde sıkışmalı kaza 1 yaralı Başkan Beyazgül

Bu haber kez okundu.

Hastalanın bayram ziyaretçileri
Şanlıurfa'ya  çevre ilçe ve köylerden hastanede kalan yakınlarını ziyarete gelen vatandaşlar, bayramda bile  Hastanesi bahçesinde yatıya kaldı.
Şanlıurfa bayramda hasta ziyaretine gelen vatandaşlar,  gecenin geç saatlerinde köylerine dönecek araç olamayışı yanlarındaki battaniye sererek hastane bahçesinde yatıyorlar.
 
Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde bayramda uzaktan hastalarını getiren vatandaşlar, ekonomik nedenlerden dolayı otele gidemeyince, hastane bahçesini ve otoparkını kullanmaya başladı. Hava sıcaklıklarının da artmasıyla bahçe ve otoparka serdikleri halı, kilim, battaniyelerin üzerinde hastalarını bekleyen vatandaşlar, yemeklerini de burada yiyor. Hasta yakınları için daha önceden hazırlanan 50 kişilik misafirhanenin dolması nedeniyle, birçok vatandaş bahçede dinlenmeyi tercih ediyor. Hasta ziyaretçileri, "Havaların sıcak olması nedeniyle hastane bahçesine halılar serip oturuyoruz. Malumunuz içerde beklememiz yasak, bunun için de bu tür yollara başvuruyoruz. Dediler. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49