Öne Çıkanlar urfa urfahaber Şanlıurfada Yağmur Bereketi tesisi ümgeneral Koç Şanlıurfada

Bu haber kez okundu.

Haşimiye meydanında buluşma yeri
Şanlıurfa'nı Tarihi hanların bulunduğu Haşimiye meydanından alışveriş yapan vatandaşlar yorgunluklarını  çay içerek gideriyor.
Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesi Haşimiye meydanında bulunan Esnaf çay evinde alışveriş yapan, işsiz ve  yaşlı vatandaşlar, arkadaşlarıyla çay içip dinlenme imkanı buluyor.
Tarihi hanları ve ticaret merkezlerin bulunduğu Haşimiye meydanında alışveriş yapan vatandaşlar, esnaf kahvesinde hem dinlenme imkanı buluyor hemde çay içip yorgunluklarını gideriyorlar. Trafik yoğunluğu nedeniyle araçların duramadığı Haşimiye meydanından alış veriş yapan vatandaşlar araçlarını park alanlara park ettikten sonra  tarihi Haşimiye meydanın bulunduğu alanlarda alışverişini yapıyor. Alışverişi sırasında yorulan vatandaşlar meydanda bulunan çay ocağından dinlenme imkanı ve çay molası veriyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49