Öne Çıkanlar Vali Erin trafık kazası memurlara ve işçilere toplu para iadesi müjdesi geldi. abıt demır oto alım satım

Bu haber kez okundu.

Harran'ın en büyük aşiret liderinden açıklama

Naci ÇETİNDAĞ(ÖZEL HABER)

Bir Emekli Albay'ın ikinci darbe için İngilizlerin Güneydoğu'da para verdiği iddiasına tepkiler gelmeye devam ediyor. Harran ovasının önde gelen aşiret liderlerinden Mahmut Yılmaz," Harran ovasıyla ilgili çok uğraştılar hiç bir şey elde etmediler daha önce Dedelerimiz kan gövdeyi götürdü yine bölünmemdik, bölünmeyiz biz demokrasiye inanıyoruz Devletin yanındayız" dedi.
Emekli albay A.U. Bir gazetede verdiği röportajda 15 Temmuz'un ardından ikinci bir kalkışmanın planlandığı ve bunun Güneydoğu'daki aşiretler üzerinden yapılacağını söylemişti. Özellikle Hakkari, Van, Çatak, Silopi, Mardin'deki birçok aşiretin 2,5 aydır İngiliz elçilerle ve ajanlarla görüşme içinde olduğunu, bu aşiretlerinin kredi borçlarının İngilizler tarafından ödendiğini ve bu yüzden ikinci bir kalkışma olduğunda söz konusu aşiretlerin topyekün saldırıya geçerek işgal girişimine yardım edeceğini belirtmesi üzerine aşiretler tepkilerini dile getirmeye devam ediyor.
 
Şanlıurfa Eyyübiye ilçesi ubada ikamet eden 3 eşli 20 çocuk ve 75 torun sahibi aşiret reisi Mahmut Yılmaz 15 Temmuz gibi ikinci darbe iddiasında İngiliz bu toprakları satın alacak burası Kudüs gibi olacak gibi diyen emekli albay .için sert konuştu Yılmaz, "Ben Mahmut Yılmaz olarak benim aşiretim 50 bin kişi Harran ovasında bir milyon kişi  var. Her kişi yüz kişiye bedel bu Bölge bizim bölge böldürmeyiz daha önce. Harran ovasıyla ilgili çok uğraştılar hiç şey elde etmediler daha önce dedelerimiz kan gövdeyi götürdü yine bölünmemdik bölünmeyiz biz demokrasiye inanıyoruz Devletin yanındayız PYD ,PKK,  FETO hangi örgüt gelirsin gelsin bizi bölemez İngilizler sineği dahi buraya giremez bizimle  görüşemez Recep Tayyip Erdoğan'a inanıyoruz ben 3 sefer il genel meclis üyesi seçildim 3 defa AK parti milletvekili aday adadı oldum" dedi.

  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet Beşar Özyavuz 4 yıl önce

Aliret

banner24

banner49

banner48