Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi boks restore

Bu haber kez okundu.

Harran'da eserler gün yüzüne çıkıyor
 Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük; Şehit Uzman Çavuş İbrahim Taş’ın adını taşıyan parkın açılışı ve şehidin ailesine alınan evin tapu teslim töreni için gittiği Harran’da devam eden kazı çalışmalarını inceledi.
Harran Ulu Cami çevresinde devam eden kazı çalışmaları hakkında kazı başkanı Prof. Dr. Mehmet Önal’dan bilgi alan Vali İzzettin Küçük; kazılarla birlikte bölgenin Türkiye’nin en önemli tarih, inanç ve kültür turizmi merkezlerinden biri olacağını belirtti. Birçok medeniyete ev sahipliği yapmış olan Harran’ın gelen ziyaretçilere yöresel yaşam, kültür ve tarih bakımından unutulmaz anlar yaşatacağını sözlerine ekleyen Vali İzzettin Küçük; devam eden kazı çalışmalarının ardından eserlerin gün yüzüne çıkmaya başlayacağını da sözlerine ekledi.
İncelemeleri sırasında Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük’e Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Taşaltın, Kaymakam Temel Ayca, Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Nihat Kılıç eşlik etti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49