Öne Çıkanlar Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor Arap Dünyası İşadamları Heyetini Kabul Etti 1 yaralı sergı

Bu haber kez okundu.

Harran üniversitesinin mutlu günü
Harran Üniversitesi Veteriner Fakültesi 16. Dönem öğrencilerini mezun etti.
Veteriner Fakültesi konferans salonunda düzenlenen törene üniversitemiz rektörü Prof.Dr. Ramazan Taşaltın, Veteriner Hekimleri Odası Başkanı Abdullah Açıkgöz, Rektör yardımcımız Prof.Dr Şerafettin Çelik, Veteriner Fakültesi Dekanı Prof.Dr Mehmet Avcı, öğretim üyeleri, öğrenciler ve mezun öğrencilerin aileleri katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan törende, fakülte birincisi Kadir Altıntaş, Veteriner Hekimler Odası Başkanı Abdullah Açıkgöz, Dekan Prof.Dr. Mehmet Avcı ve Rektörümüz Prof.Dr Ramazan Taşaltın günün anlam ve önemini belirten birer konuşma yaptılar. Okul birincisi Kadir Altıntaş’ın yaş kütüğüne plaket çakması ile devam eden törende dereceye giren öğrenciler diplomalarını Rektör Prof.Dr Ramazan Taşaltın ve protokol üyelerinin elinden alırken, düzenlenen tören Veteriner Fakültesi öğretim üyelerinden Doç.Dr. Ayşe Menteş Gürler’in mezun olan öğrencilere veteriner hekim andını okutması, bahçede kep atma ve öğrencilerin halay çekmeleri ile sona erdi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49