Öne Çıkanlar Karaköprüde sıkışmalı kaza Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi 1 yaralı Başkan Beyazgül

Bu haber kez okundu.

Harran Üniversitesinden Aöf Öğrencilerine Müjde!

Harran Üniversitesi Yenişehir Kampüsünde bulunan Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulunun Modern Sınıflarında verilecek olan dersler, 14 Ekim 2017'de başlayacak.

Tüm Açıköğretim Fakültesi öğrencileri bu hizmetten faydalanabilir.

Konu ile ilgili olarak Açık Öğretim Fakültesi Koordinatörlüğünden, yapılan açıklamada; derslerden, her sene olduğu gibi bu sene de yeni kayıt yapan öğrencilerin ücretsiz olarak faydalanacağını ve üniversitenin kendi alanında deneyimli akademisyenlerinden yüz yüze üniversite sıralarında ders alma imkânına kavuşacaklarını söyledi.

Harran Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Koordinatörlüğü tarafından Matematik, Genel Muhasebe, İktisada Giriş, Mikro İktisat, İstatistik, İngilizce, Maliyet Muhasebesi, Finansal Yönetim, Arapça ve Osmanlı Türkçesine Giriş dersleri verilecek.

1.Dönem Dersleri 12 Ocak 2018 de sona erecek.

Anahtar Kelimeler:
Urfa
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49