Öne Çıkanlar urfa urfahaber Şanlıurfada Yağmur Bereketi ümgeneral Koç Şanlıurfada tesisi

Bu haber kez okundu.

Harran Üniversitesi'nde Mezuniyet Coşkusu
Şanlıurfa Harran Üniversitesi Osmanbey Kampüsü'nde 6 bin öğrenci mezun olmanın coşkusunu yaşadı.

Harran Üniversitesi Osmanbey Kampüsü'nde gerçekleşen mezuniyet gecesine Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, İl Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu ve eşi, Tugay Komutanı Albay Emin Dursun, Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İ. Halil Mutlu, öğrenciler ve veliler katıldı. İstiklal Marşı'nın okunması ve saygı duruşu ile başlayan mezuniyet töreni folklor ekibinin gösterisiyle başladı. Yaşadıkları mutlulukları dile getiren öğrenciler, "Çok mutluyuz, emeklerimizin karşılığını aldık inşallah bundan sonra ülkemize hizmet etmek için çalışırız" diyerek mutlu olduklarını dile getirdiler.

Rektör Mutlu ise, "Göreve başladığımız yıllarda 2 bin mezun verirken bu yıl ise 6 bin öğrenciyi mezun etmenin onuru içerisindeyim" dedi.

Vali Celalettin Güvenv ise, "Biz bu ülkenin sizin döneminizde dahada büyüyeceğine inanıyorum. Bu güzel ülkenin lider ülkeler arasına katılacağına yürekten inanıyoruz.Lütfen kültürümüze, annelerimize, bacılarımıza yabancılaşmayalım, özgür bir ülkenin özgür bir gençleri olduğunuzu unutmayalım. Ama okuyalım araştıralım, ülkemiz üzerinde, bizim kültürümüz üzerinde oynanan oyunları da fark edelim görelim, asla kanmayalım. Küresel oyunlar bizim geleceğimizi asla karartmasın" diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Vali Güvenç ve protokol tarafından bazı öğrencilere diploma ve hediye verildi. Kampüste düzenlenen mezuniyet gecesinde halaylar çeken öğrenciler ilginç görüntüler oluştururken, yapılan konuşmaların ardından 5'ten geriye sayılarak kep fırlatıldı. Mezuniyet gecesi müzikal dinleti ile son buldu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49