Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın bakan

Bu haber kez okundu.

Harran Üniversitesi Tenis Takımı Türkiye 2.’si Oldu

8-11 Mart tarihleri arasında Antalya’da gerçekleşen Türkiye Üniversitelerarası Tenis Şampiyonasına katılan Harran Üniversitesi kız tenis takımı ikinci olma sevincini yaşadı.

Türkiye Üniversitelerarası şampiyonada 2. Lig’de mücadele eden Harran Üniversitesi kız takımı, oynadığı 5 maçın 4’ünü kazanarak finalist oldu. Finalde Yaşar Üniversitesine yenilen Harran Üniversitesi turnuvayı ikincilikle bitirdi.

Takımın başarısından dolayı tebrik ettiğini dile getiren Rektör Prof. Dr. Ramazan Taşaltın, “Her alanda önemli başarılara imza atan üniversitemizin, spor alanında da önemli başarı elde etmesi bizi gururlandırdı. Tenis turnuvasında Üniversitemizi başarıyla temsil eden sporcularımı ve teknik heyeti tebrik ediyorum” dedi.

Tenis Takımı Antrenörü Arş. Gör. Zekai Ayık ise oyunculara verdikleri destekten dolayı Harran Üniversitesi Rektörlüğüne ve Harran Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu yönetimine teşekkür ettiğini söyledi.

Aynı turnuvaya katılan Harran Üniversitesi erkek tenis takımı ise turnuvayı döndüncülükle bitirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48