Öne Çıkanlar sosyal medya Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor 1 yaralı sergı

Bu haber kez okundu.

Harran Üniversitesi Rektörlüğü Osmanbey’e Taşındı

Özel bir otelde düzenlenen toplantıya kamu baş denetçisi Şerif Malkoç'un yanı sıra diğer kamu denetçileri de katıldı. Konuşmasında vatandaşlardan gelen şikayetleri en titiz şekilde dikkate aldıklarının altını çizen Malkoç, "biz vatandaşlarımıza en iyi şekilde hizmet etmek için çalışıyoruz. Vatandaşlarımızdan gelen şikayetleri en titiz şekide ele alıyoruz. Gittiğimiz her yerde bürokrat ve muhtarlarla bir araya geliyoruz. Vatandaşa her şikayetini dile getirme imkanını sunuyoruz. Karşılıklı dertleşme ve çözüm bulmaktır amacımız. Kaliteyi artırmaya yönelik çalışıyoruz" diye konuştu.

Malkoç konuşmasının devamında, kurumlardaki hizmet kalitesine vurgu yaparak, "vatandaşımız eğer hastanede nüfus müdürlüğünde beklediği hizmeti almıyorsa bize başvursun. Vatandaş en iyi hizmeti almalı, varsa öyle bir sorun bize müracaat edilsin gerekli işlemler yapılır kurumlarda şikayler 6 ayda çözülüyor" dedi.

Anahtar Kelimeler:
Urfa
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49