Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi boks restore

Bu haber kez okundu.

Harran Üniversitesi Meslek Yüksekokul Temeli Atıldı
Şanlıurfa'da bulunan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker ve beraberindeki heyet, Viranşehir ilçesinde yapımı tamamlanan 8 tesisin toplu açılışını yapıp inşa edilecek 20 tesisin temelini attı.
Yapılan toplu açılış töreninde Harran Üniversitesine bağlı Viranşehir Meslek Yüksekokulunun temeli de atıldı.
6 ayda tamamlanması planlanan Viranşehir Meslek Yüksekokulunun inşaat alanında incelemede bulunan üniversite rektörü Prof.Dr. İbrahim Halil Mutlu beraberinde rektör yardımcısı Prof.Dr. Ziya Karakılçık, Viranşehir Meslek Yüksekokulu müdürü Prof.Dr. Halit Oğuz ve üniversite Yapı İşleri Teknik Daire başkanı Mehmet Çeçe ve yüklenici firma temsilcisinden bilgiler aldı.
Rektör Mutlu yaptığı açıklamada ilçelerdeki meslek yüksekokullarına önem verdiklerini ve bu yüksek okulların problemlerini çözme gayreti içinde olduklarını ifade ederek, Viranşehir ilçesinin bunlardan biri olduğunu ve bugün bu temel atma töreniyle mutlu olduklarını söyledi.
Mutlu; “Bu konuda emeği geçen başta sayın bakanımız Faruk Çelik olmak üzere milletvekillerimize,  valimize, Viranşehir kaymakamımıza ve katkı sağlayan herkese teşekkür ederim.” dedi.
Mutlu yakın bir gelecekte Ceylanpınar ilçesinin de bina probleminin çözüleceğinin müjdesini verdi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49