Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi sosyal medya ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı sanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Harran Tıp’a Hemşire alımı yapılacak

Harran Üniversitesi Araştırma ve Uygulama hastanesi Başhekimi Doç.Dr.Emre Erkuş, Hemşireler haftası dolayısıyla yaptığı konuşmada tüm hemşirelerin Hemşireler gününü kutladı. Başhekim Erkuş, kısa süre içerisinde yeni hemşire alımı yapılması için toplam 100 hemşire kadrosu açılacağının müjdesini verdi.

Harran Üniversitesi Araştırma ve Uygulama hastanesi Başhemşire Naşide Yaman Öztürk ise hemşirelik haftası ile ilgili olarak yaptığı konuşmasında, Sağlık, bireylerde zorunlu, vazgeçilmez ve hayatın her döneminde aynı önemi koruyan temel ihtiyaçlardan biri olduğunu söyleyerek, “Sağlık hizmetleri ise bir ekip işidir ve hemşireler de bu ekibin en önemli temel taşlarındandır. Dünyada ve ülkemizde nesillerin devamı için büyük önem arz eden sağlık hizmetlerinin sağlanması, geliştirilmesi ve daha kaliteli bakım hizmetlerinin sunulması için meslektaşlarımız sorumluluk bilinci içinde, zor şartlar altında bile görevlerini en iyi şekilde yerine getirmeye çalışmaktadır” diyerek hemşireler gününü kutladı.

Hemşireler günü etkinliği, hastanede çalışan hemşirelerin müzik ziyafeti ve ikramlarla son buldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48