Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı Başkan Beyazgül sanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Harran Tıp'ın Yeni Başhekimi Belli Oldu
Harran Üniversitesi Hastanesinde üç yıldır Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Kliniğinde Doktor öğretim üyesi olarak görevli Güzelçiçek, 1977 yılında Siverek’te doğdu. Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu olan Güzelçiçek, 2001-2005 yılları arasında Halfeti ilçesinde pratisyen hekim, 2005-2010 yılları arasında ise Bezmialem Vakıf Gureba Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları kliniğinde asistanlık görevlerinde bulundu. 2011-2016 yılları arasında Şanlıurfa Çocuk Hastanesinde 6 yıl Başhekimlik yapan Güzelçiçek, 2016 yılından beri Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesinde görev yapmaktadır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49