Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi sosyal medya Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı erik sanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Harran Tıp'ın Başhekimi Altay İstifa Etti

Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Musluhittin Emre Erkuş’un başhekimlikten istifa etmesinin ardından Ortopedi ve Travmatoloji Ana Bilim Dalı öğretim üyesi Doç. Dr. Mehmet Akif Altay atanmıştı. Şanlıurfa’da sağlık sorununda birçok yeniliğe imza atan ve vatandaşların gönlüne taht kuran Doç. Dr. Mehmet Akif Altay kendi isteğiyle görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Doç. Dr. Mehmet Akif Altay kimdir?

1971 yılında Şanlıurfa’da doğdu. İlk ve Orta öğrenimini burada tamamladıktan sonra 1994 yılında Tıp doktorluğu eğitimini 2001 yılında da Ortopedi ve Travmatoloji ihtisasını tamamladı. 2001-2004 yılları arasında Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma hastanesinde Uzman Doktor olarak çalıştı. 2009 yılında Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim dalına yardımcı Doçent olarak atandı. 2013 yılında girdiği doçentlik sınavını başararak Doçent unvanı alan Mehmet Akif Altay, iyi derecede İngilizce bilmekte olup evli ve 3 çocuk babasıdır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48