Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi sosyal medya ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı erik

Bu haber kez okundu.

Harran Ovasında Çalınan 75 Koyun Bulundu

Edilen bilgilere göre, Şanlıurfa'nın Harran ilçesinde İ.A. isimli şahsın 75 küçükbaş hayvanin çalınması üzerine Harran cumhuriyet Başsavcılığını koordinasyonunda İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ekipleri, ilçede çalınan 75 küçükbaş hayvanın bulunması için geniş kapsamlı çalışma başlattı. Ekipleri yaptıkları çalışmada, nitelikli hırsızlık suçunu örgütlü olarak işledikleri tespit edilen 4 kişinin yakalanması için operasyon düzenledi. Operasyon koyun hırsızlık zanlılarından M.Y. ve A.V. çalınan saklandıkları yerde gözaltın alındı, 75 küçükbaş hayvan da burada bulundu. Ekipler, diğer 2 zanlının da yakalanması için başlatılan çalışmalarını ise sürdürüyor.

Adliyeye sevk edilen 2 zanlı, nitelikli hırsızlık suçunu örgütlü olarak işledikleri iddiasıyla tutuklandı. Ele geçirilen 75 koyun ise jandarma ekiplerince sahibine teslim edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48