Öne Çıkanlar ümgeneral Koç Şanlıurfada Şanlıurfada Yağmur Bereketi İlçe Genelinde Yol Yapım Atağını Sürdürüyor Urfada çalıntı 170 motosiklet ele geçirildi gıda

Bu haber kez okundu.

Harran  Erkek Öğrenci Yurdunun Temeli Atıldı
Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Semerkand Vakfı tarafından Harran’da yapılacak olan Erkek Öğrenci Yurdunun temel atma törenine katıldı.
 
Temel atma töreninde konuşan Vali güvenç, iyi bir nesil, iyi bir gençlik için yatırım yaptıklarını, “Cehaleti, yokluğu, yoksulluğu yeneceğiz. Başka çaresi yok” dedi.
 
Bir yandan devletin eğitim yatırımlarını milletin emrine verdiklerini, diğer yandan Şanlıurfa’da kırk tane eğitim yuvasının Şanlıurfalı Sivil toplum eliyle yapıldığını söyleyen Vali Güvenç, “Her gün bir yerde bir temel atmaya katılıyoruz. İnsanlar çoluk çocuğunun nafakasından, ekmeğinden, rızkından kesip bu eğitim yuvalarına destek veriyor. Bundan dolayı bu eserler yükseliyor” dedi.
 
Temel atma törenine katılan Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan ise, bu hizmetlerin devam etmesi için herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini dile getirdi.
 
Temel atma töreninin ardından Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan ve Harran Kaymakamı M. Selami Yazıcı ile Harran’da yapımı süren sentetik çim sahada incelemelerde bulundu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49