Öne Çıkanlar Şanlıurfada Yağmur Bereketi ümgeneral Koç Şanlıurfada tesisi İlçe Genelinde Yol Yapım Atağını Sürdürüyor Urfada çalıntı 170 motosiklet ele geçirildi

Bu haber kez okundu.

Harran'da Şov Yaparken Canından Oldu

Olay Eyyübiye ilçesinde bağlı Ulucanlar mahallesinde yaşandı. Edilen bilgilere göre 1 Çocuk babası 25 yaşındaki Hüseyin Alkan ile bir arkadaşı traktörle tarla sürerken telefonla canlı yayın yaptı. Sürücüsüz olarak kullandıkları traktörün arkasındaki pullaka oturup daha sonra sürücü koltuğuna atlamaya çalışan Alkan dengesini kaybederek traktörün altına düştü. Lastiğin altında kalarak ağır yaralandı. arkadaşının haber vermesi, ile olay yerine sağlık ekibi sevk edildi. Ağır yaralanan Alkan ambulansla Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Acil serviste tedaviye alınan Alkan doktorların tüm çabalarına rağmen kurtulmayarak hayatını kaybetti. Hüseyin Alkan cenazesi adli tıp kurumunda yapılan otopsinin ardında Ulucanlar mahallesinde define edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49