Öne Çıkanlar Başkan Kuş: Geleceğe bırakacağımız en büyük miras Türkiye Cumhuriyetidir ibrahim ont Akabede araç takla attı Şanlıurfalı Kadınlar Kudüse Sahip Çıktı Urfada Parmağına Cıvata Sıkışan Çocuk Kurtarıldı

Bu haber kez okundu.

Harran Çekimleri Yayınlandı
Ekranların en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar Mesut komiserin Şanlıurfa’ya atanması ile çekimlerine Şanlıurfa’da devam etti. Özellikle Şanlıurfa’nın tarih kokan sokakları ve Harran’da yaptığı çekimler ile gündeme gelen dizi bazen yersiz olarak tepki alsa da izleyiciler tarafından takdir gördü. Mesut komiser rolündeki Şevket Çoruh’un Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü’ne atanması ile çekimlerini Şanlıurfa’ya taşıyan dizi ekibi hem Şanlıurfa turizmine katkısı oldu hem de Şanlıurfalı vatandaşlar ile bir araya geldi. AVM’de yapılan “ Uyuşturucu İle Mücadele “ seminerine de katılan dizi ekibi madde kullanımı hakkında önemli bilgiler yer vermişti. Harran’da yapılan çekimlerini yeni sezonunda 448.Bölüm fragmanı olarak yayınladı. 12 Eylül’de çıkacağı düşünülen yeni bölümde Şanlıurfalı bir çok vatandaşın izleyeceği düşünülüyor. Aksiyonu bol fragmanda Mesut komiserin yer aldığı sahnede geçen bir replik izleyicilerin dikkatini çekti, “ Gel bakalım mesut komiser gel. Hele bir görelim av kim avcı kim “ sahnesi izleyicilerde merak uyandırdı.
Yerel haber sitelerinde özellikle gündeme Harran Terör Bölgesi değil denilerek gündeme gelen Arka Sokaklar ekibi yapılan yersiz eleştiriye kulak asmadan çalışmalarını tamamlamıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49