Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi sosyal medya ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı sanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

“Haliliye’nin her köşesini bilirim”
AK Parti yeni kurulacak olan Haliliye İlçesi Belediye Başkan Aday adayı İbrahim Güllüoğlu’na muhtarlardan tam destek geldi.
 
Ak parti Haliliye başkan aday adayı İbrahim Güllüoğlu El-Ruha Otel’de merkez ve köylerden gelen  muhtarların katılımıyla tanıtım toplantısı düzenledi.
 
İbrahim Güllüoğlu yaptığı toplantıda” 20 yıllık bilgi birikimim ve tecrübeme dayanarak 175 mahalleden oluşan ve yaklaşık 340 Bin nüfusu bulunan Haliliye Belediyesi’nin her aşamasına bunu yansıtmayı görev olarak kendime addediyorum. Hizmet için aday adaylarının yarıştığı bu seçim döneminde tüm bilgi birikimim ve tecrübemle halkımıza hizmet etmek için Haliliye belediyesi başkan aday adayı oldum.
 
 “Karaköprü, Bozova veya Akçakale gibi hazır kurulu olan bir belediyeye aday adayı olmak kolaydır” diyen Güllüoğlu, “Ancak biz zoru seçerek sıfırdan kurulacak olan bir belediyeye aday adayı olduk. Neden mi? Çünkü benim çocukluğum buralarda geçti. Burada doğdum ve burada büyüdüm. Her mahallede her köşesinden yaşanmış anılarım var. Ben Haliliye’ye aidim ve bu yüzden Haliliye’den aday oldum. Her köşesini avucumun içi gibi bildiğim Haliliye’ye en güzel şekliyle hizmet edebileceğimden emin olduğum için Haliliye’den aday oldum.
 
 “Projelerimizi şimdi açıklamak doğru olmaz. Ancak hedefimizde e-muhtarlık ve elektronik sistemleri yerel yönetimlerde etkin olarak kullanmak var. Vatandaşlarımız bir tıkla belediyecilik işlemlerini yapabilecekler. Bunun altyapısı çalışmalarımız olacak” diye konuştu.
 
  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48