Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın sehıt

Bu haber kez okundu.

Haliliye'den Muhtaç kişilere hizmet veriliyor
 Haliliye Belediyesi tarafından kentte ilk defa başlatılan ve yaklaşık 6 aydır sürdüren “evde bakım” hizmeti kapsamında 50 ailenin evi, periyodik olarak dip bucak temizleniyor. Temizlik sırasında ev sakinlerine çay servisinde de bulunulan hizmet, vatandaşlardan da tam not alıyor.
Kenti birçok alanda ilklerle tanıştıran Haliliye Belediyesi, temel belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra, sosyal belediyecilik alanında da ilkler gerçekleştirmeyi sürdürüyor. Yaklaşık 6 ay önce yaşlı ve bakıma muhtaç vatandaşlar için evde bakım hizmeti başlatan Haliliye Belediyesi, bu kapsamda bu hizmete ihtiyacı olan ailelerin kapılarını çalmaya devam ediyor. Başkan Fevzi Demirkol’un talimatlarıyla kurulan ve her kesimin taktirini toplayan hizmet kapsamında, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler periyodik olarak müracaatları olumlu sonuçlanan 50 ailenin evlerini ziyaret ediyor. Evlerin dip bucak temizliğini gerçekleştiren ekipler; ihtiyaç sahiplerinin kişisel bakım hizmetlerini, saç-sakal kesimini ve el-ayak tırnak kesimini yapıyor. Evdeki temizlik işlerini bitiren ekipler, daha sonra ev sakinlerine içecek ikramında bulunup, onlarla sohbet ediyor.
Hizmetten yaralanan aileler, daha önce böyle bir hizmeti görmediklerini ifade ederek, bu çalışmalarından dolayı Haliliye Belediyesi’ne ve Başkan Fevzi Demirkol’a teşekkür ettiler.
Mahallesinde 11 aileye evde bakım hizmeti verildiğini de kaydeden Selahattin Eyyübi Mahalle Muhtarı Ali Genç, “Belediyemiz sosyal belediyecilik anlayışıyla mahallemizde 11 haneye evde bakım hizmeti veriyor. Bu vesileyle başta Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol’a ve emeği geçen herkese teşekkür ederim. Mükemmel biz hizmet ve Allah hepsinden razı olsun” dedi.
MÜRACAAT NASIL YAPILIR?
Bu hizmetten yararlanmak isteyen ve kriterlere uyanlar, Haliliye Belediyesi’nin 444 22 63 numaralı Beyaz Masa telefonunu arayarak kayıt olmaları halinde, hane incelemeleri yapılarak; ‘Evde Bakım Hizmeti’nden yararlanabiliyorlar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48