Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın bakan

Bu haber kez okundu.

Haliliye'den ihtiyaç sahiplerine kırtasiye yardımı
Başkan Fevzi Demirkol, beraberinde Haliliye Belediye Meclisi Eğitim Komisyonu üyeleri Abdurrahman Beyaz ve Emin Coşkun ile birlikte Göbeklitepe Ortaokulu’nu ziyaret etti. Ziyaretle ilgili açıklama yapan Başkan Fevzi Demirkol, gençlerin çok önemli olduğunu söyledi.
Yeni eğitim öğretim yılı nedeniyle Göbeklitepe Ortaokulu’nu ziyaret ettiklerini anımsatan Başkan Demirkol, “Bizim gençlerimiz önemli çünkü Şanlıurfa’da Haliliye’de 108 bin öğrencimiz var. Ayrıca açıktan eğitim gören öğrencilerimizi de sayarsak 140 bin civarında öğrencimiz var. Bu sayı Anadolu’nun çeşitli ilçelerinin nüfusundan ve bir kısım vilayetlerin nüfusundan daha fazladır. Öğrenci sayımız genç nüfus sayımız gayet fazla onun için bizde bu gençlerimizin bizim istikbalimiz bizim geleceğimiz. Devletimizin istikbalinin teminatı, milletimizin istikbalinin teminatı olarak gördüğümüz için bu eğitim öğretim yılında okullarımızı zaman zaman ziyaret ediyoruz. Biz eğitime gönül vermiş bir belediye olarak bunun bir nişanesi olarak eğitim komisyonu üyelerimiz Sayın Abdurrahman Beyaz Sayın Emin Coşkun Haliliye Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte geldik. Burada her bakımdan gençlerimizin geleceği için iş birliği içerisinde çalışmamız gerektiğini ifadem ettik. Gelirken ihtiyaç sahibi üyelerimize kırtasiye seti takdim ettik. Kendileri bizden sonra bu öğrencileri tek tek kimseyi incitmeden kırtasiye setlerini dağıtacaklar” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48