Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı Başkan Beyazgül ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

Haliliye’den Çocuklara Bayram Hediyesi

Haliliye Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı doğrultusunda faaliyetlerini sürdürüyor. Koronavirüs salgının etkili olduğu bu zor günlerde bir yandan salgınla mücadele eden Belediye diğer taraftan ise vatandaşların hizmetine koşmaya devam ediyor.

Bu kapsamda Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatları doğrultusunda Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde bulunan Sosyal Yardım Tesisinin giyim marketi ihtiyaç sahibi ailelere ulaşmayı sürdürüyor.

12 ayı hizmet veren giyim marketi Kurban Bayramı öncesi de ilçe genelinde belediyeye kayıtları bulunan ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına ve yetim çocuklara bayramlık kıyafetler hediye etti. Bayramlıklarını alan çocukların sevinçleri yüzlerinden okunurken, ebeveynler ise sunulan hizmetten dolayı Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49