Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Başkan Beyazgül Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

Haliliye'de yeni yollar açılıyor
 Haliliye Belediyesi, henüz yapılaşmanın olmadığı imarlı alanlarda devam ettirdiği yeni yol açma çalışmalarını Devteşti ve Sırrın Mahallelerinde sürdürüyor.
Başkan Fevzi Demirkol’un talimatlarıyla merkez ve kırsal mahalle ayrımı yapmadan ilçe genelinde stabilize, kilitli beton parke ve yeni yol açma çalışmalarını devam ettiren Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, bu çalışmalarını hızlandırarak sürdürüyor. 32 merkez ve 137 kırsal mahallede çalışmalarını devam ettiren Fen İşleri Müdürlüğü, bu kapsamda hem ilçede alternatif yollar oluşturuyor hem de henüz yapılaşmanın olmadığı imarlı alanlardaki yolları hazır hale getiriyor
Fen İşleri Müdürlüğü, Sırrın Mahallesi’nde henüz yapılaşmanın olmadığı 16003 Sokak’ta yeni yol açma çalışmalarına devam ediyor. Ekipler, ayrıca Devteşti Mahallesi 9663, 9664 ve 9666 sokaklarda da yeni yol açma çalışmalarını sürdürürken, her iki mahallede de bu çalışmaları kısa sürede tamamlamayı hedefliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49