Öne Çıkanlar sanlıurfa urfa Vali Erin urfahaber buyuksehır

Bu haber kez okundu.

Haliliye’de Yeni Parklar ‘Yeşil’ İle Buluşuyor

Haliliye Belediyesi, ‘Daha yeşil bir Haliliye’ için startını verdiği çalışmalara hummalı bir şekilde devam ediyor. Bu kapsamda Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın girişimleri sonucu ilçeye kazandırılan onlarca yeni parkta ağaçlandırma çalışmaları başladı.

Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğüne bağlı ekipler ilk olarak Karşıyaka Mahallesinde bulunan Göbeklitepe Parkı’ndan ağaçlandırma çalışmalarına başladı. Daha önce sulama ve elektrik sistemlerinin tamamlandığı parkta ekipler hızlı bir şekilde ağaçlandırma çalışmalarına başladı. Ağaçlandırma çalışmalarının tamamlanması ile birlikte ekipler mevsimsel koşulları göz önünde bulundurarak çim ekimine de başlayacak.

Öte yandan Çevre Koruma ekipleri ilçe genelinde bulunan mevcut parklarda bank yenilemesi ve kamelyaların bakım ve onarımlarını sürdürüyor. Ekipler parklarda bulunan deforme olmuş bankları sökerek yerine yeni banklar yerleştirirken, kamelyaların da bakım ve onarımlarını yapıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48