Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı erik sosyal medya

Bu haber kez okundu.

Haliliye’de Parklar Yaza Hazırlanıyor

Başkan Fevzi Demirkol’un talimatlarıyla; vatandaşların havaların ısınmasıyla uğrak mekanları arasında yer alan parkların, daha düzenli ve temiz olmasını hedefleyen Haliliye Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, bu kapsamda ilçe genelindeki tüm parklarda hummalı çalışmalar gerçekleştiriyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü; parklarda imkanları zenginleştirip, vatandaşların hizmetine sunuyor.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü, ilçe genelindeki tüm parklarda ise çatılı kamelya monte çalışmaları gerçekleştiriyor. Vatandaşların kışın yağıştan, yazın ise güneşten korunarak parklarda vakit geçirmesi hedeflenen çatılı kamelya çalışmasında, şuana kadar 50 parkta monte çalışmaları tamamlandı. Ekipler, program dahilinde alanında uygun bulunan parklara monte çalışmaları gerçekleştirecek.

Geceleri de ışıl ışıl olan parklar, vatandaşların daha rahat ve güvenli bir ortamda vakit geçirmesi amacıyla da güvenlik kameralarıyla donatılıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48