Öne Çıkanlar baskan sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı karakopru Şanlıurfada 11 bin 230 polis ve jandarma seçimde görev alacak

Bu haber kez okundu.

Haliliye'de alternatif yol çalışması devam ediyor
 Haliliye Belediyesi tarafından ilçe genelinde henüz yapılaşmanın olmadığı imarlı alanlarda sürdürülen yol açma çalışmaları kapsamında Devteşti, Karşıyaka ve Dağeteği Mahallelerinde bugüne kadar 66 yeni yolun açım işlemi tamamlandı.
Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, ilçe genelinde alternatif yollar oluşturmak, henüz yapılaşmanın bulunmadığı imarlı alanların yollarını tamamlamak ve trafik ağını genişletmek amacıyla yol açma çalışmalarına devam ediyor. Ekipler, yapılaşmanın bulunmadığı alanlarda yükseltileri indirerek yolu kırmızı kot seviyesine getirerek çalışmalarını sürdürüyor.
Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, bugüne kadar yaptığı çalışmalar kapsamında Dağeteği Mahallesi’nde 10 yeni sokak açtı. Karşıyaka Mahallesi’nde 11, Devteşti Mahallesi’nde ise 45 yeni sokağı vatandaşların hizmetine sundu. Karşıyaka, Devteşti, Süleymaniye Mahallelerinde yeni yol açma çalışmaları devam ederken, vatandaşlar çalışmalarından dolayı Haliliye Belediyesi’ne teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49