Öne Çıkanlar urfa Başkan Beyazgül sosyal medya erın bakan

Bu haber kez okundu.

Haliliye, Vatandaşların Yanında Olmaya Devam Ediyor

Haliliye Belediyesi, ölümcül covıd-19 salgınının Türkiye’de görülmesi ile birlikte aldığı tedbirleri sürdürürken, normalleşme sürecinde de mücadeleyi aksatmıyor. Bu kapsamda Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatları doğrultusunda Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler yıkama ve dezenfekte işlemlerini devam ettirirken, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ise merkez ve kırsal ayırımı yapmadan vatandaşların yanında olmaya devam ediyor.

Bu çerçevede belediye ekipleri Devteşti, Yeşildirek, Ertuğrul Gazi, Veysel Karani, Şair Nabi, Ulubatlı, Ahmet Yesevi ve Yavuz Selim mahallelerinde karantinaya alınan bina sakinlerine maske ve gıda desteğinde bulundu.

Belediye tarafından sunulan destekler vatandaşların takdirini toplarken, Şair Nabi Mahalle Muhtarı Hüseyin Çiçek, “Haliliye Belediyesi mahallemizde pozitif vakaların görülmesi ile birlikte karantinaya alınan binalarımızın sakinlerine gıda desteğinde bulunmaya devam ediyor. Bu hizmetlerinden dolayı Belediye Başkanımız Mehmet Canpolat’a teşekkür ediyoruz” dedi.

Veysel Karani Mahalle Muhtarı Sadık Salar ise “Mahallemizde covid-19 testi pozitif çıkan vatandaşların bulundukları binalar karantinaya alındı. Haliliye Belediyesi dezenfekte ve gıda desteğini sürdürüyor. Bu çalışmalarından dolayı Belediye Başkanı Mehmet Canpolat ve tüm ekiplerine mahallem adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48