Öne Çıkanlar urfa urfahaber Şanlıurfada Yağmur Bereketi tesisi ümgeneral Koç Şanlıurfada

Bu haber kez okundu.

Haliliye temizleniyor
 Haliliye Belediyesi, merkez mahallelerde bulunan apartmanların bahçelerine yönelik başlattığı temizlik çalışmalarını Ramazan Ayında da sürdürüyor.
Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol’un “Haliliye Türkiye’nin en temiz ilçesi olacak” talimatı ile Temizlik İşleri Müdürlüğü, temizlik çalışmalarında da ilklere imza atıyor. İlçe genelinde sürdürülen rutin temizlik faaliyetlerinin yanı sıra apartman bahçeleri de temizleniyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri yaklaşan Ramazan Bayramı öncesinde apartman bahçelerine özel temizlik programı yürütüyor. İlçe merkezini bölgelere ayıran ekipler koordineli bir çalışma ile faaliyetlerini yürütüyor.
Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, ağaçlardan dökülen yapraklar, çevresel atıklar ve bina sakinleri tarafından atılan çöplerin biriktiği apartman bahçelerini temizlemeyi sürdürüyor. Apartman bahçelerinde biriken çöpleri süpürme yöntemiyle temizleyen ekipler apartman bahçelerinin tekrar kirletilmemesi için bina sakinlerinden çöplerini, çöp konteynırlarına atmaları konusunda istekte bulunuyor.
Bahçelerde ayrıca haşereyle mücadele için ilaçlama da yapılıyor. Apartmanlara yayınlan kirliliğin ve vektör üremelerinin önlenmesi adına apartman bahçeleri ve aralarında yapılan temizlik çalışmaları ve ilaçlamalar büyük önem taşıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49