Öne Çıkanlar Şanlıurfada Yağmur Bereketi ümgeneral Koç Şanlıurfada tesisi İlçe Genelinde Yol Yapım Atağını Sürdürüyor Urfada çalıntı 170 motosiklet ele geçirildi

Bu haber kez okundu.

Haliliye Kaymakamından Şehitler Derneğine Ziyaret
Haliliye Kaymakamı Ali Yılmaz Şanlıurfa Şehit Aileler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Şube Başkanı Mehmet Yavuz'dan bilgi alan Kaymakam Yılmaz, şehitliğin ve gaziliğin ne demek olduğunun iyi bilinmesi gerektiğini söyledi.
'Şehitlerimizin mekanı cennet olsun' diyen Kaymakam Yılmaz yapığı açıklamada: 'Bugün güvenlik içinde özgür bir şekilde bu ülkede yaşıyorsak bu şehitlerimizin ve gazilerimizin sayesindedir. Bize düşen şehitlerimizin emaneti olan ailelerine sahip çıkmaktır. Devletimiz şehitlerimizin aileleri ve gazilerimizin her zaman yanındadır. Onların sıkıntılarına çözüm üretmeye çalışmaktadır. Bizler ne yaparsak yapalım az olduğunu biliyoruz ancak biz her zaman onların yanındayız' dedi.
Ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade eden Şanlıurfa Şehit Aileler Yardımlaşma ve Dayanışma dernek başkanı Mehmet Yavuz şehit yakınları ve gaziler; kendilerine gösterilen yakın alakadan dolayı mutlu olduklarını, şehit ailesi olmaktan her zaman gurur duyduklarını belirttiler. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49