Öne Çıkanlar Şanlıurfada Yağmur Bereketi ümgeneral Koç Şanlıurfada tesisi İlçe Genelinde Yol Yapım Atağını Sürdürüyor Urfada çalıntı 170 motosiklet ele geçirildi

Bu haber kez okundu.

Haliliye İftarı Kırsala Taşıdı
 Haliliye Belediyesi, Ramazan Ayı etkinlikleri kapsamında bir ilk daha gerçekleştirerek, kırsal mahallelere yönelik iftar ve konser etkinliği düzenledi. Gecede konuşan Başkan Fevzi Demirkol, “Merkez ile kırsal ayrımı olmayacak dedik ve bugün bunu bir kez daha göstermiş olduk” dedi.
Haliliye Belediyesi, Ramazan Ayı etkinlikleri kapsamında ilçeye bağlı kırsal mahallelere yönelik Çamlıdere bölgesindeki bir dinlenme tesisinde iftar etkinliği düzenledi. Etkinliğe Başkan Fevzi Demirkol, Başkan Yardımcıları Mehmet Selim Polatkan ve Osman Uludağ’ın yanı sıra; AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Kaçar, AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Mehmet Canpolat ve belediye meclis üyeleri ile bölge muhtarları ve vatandaşlar katıldı.
Kuran’ı Kerim tilavetiyle başlayan akşamda Başkan Fevzi Demirkol, etkinliğe katılan davetlilerle görüştü. Davetlilerin isteklerini dinleyen Başkan Demirkol, iletilerin çözümü için de ilgili müdürlüklere talimat verdi. Okunan ezanla birlikte orucun açılmasıyla kalabalığa hitap eden Başkan Demirkol, Haliliye Belediyesinin Ramazan Ayı’ndaki çalışmalarına değindi. Haliliye Belediyesi olarak iftar ve sahur sofraları kurduklarını hatırlatan Başkan Demirkol, evlere ve hastanedeki hasta yakınlarına da iftar ikramında bulunduklarına vurgu yaptı.
Merkez ve kırsal mahalle ayrımı yapmadıklarını ve bunu Çamlıdere bölgesinde düzenledikleri etkinlikle bir kez daha göstermiş olduklarının altını çizen Başkan Demirkol, konuşmasında belediye olarak yaptıkları çalışmalarla ilgili de bilgiler verdi.
AK Parti İl Başkanı Beyazgül ise, Haliliye Belediyesinin Ramazan Ayı’nı dolu dolu yaşattığını ve bu nedenle Başkan Fevzi Demirkol’a teşekkür ettiğini söyledi.
Milletvekili Kaçar da, Haliliye Belediyesinin yaptığı çalışmaların taktirle karşılandığını kaydetti.
GRUP MİRAÇ KONSERİ BEĞENİ TOPLADI
İftar programının ardından Grup Miraç, ilahi konseriyle sahne aldı. Vatandaşların beğenisini toplayan etkinlikte, grup üyeleri birbirinden güzel ilahileri seslendirdi. Yaklaşık bir buçuk saat süren konser dolayısıyla vatandaşlar Haliliye Belediyesi’ne teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49