Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Haliliye Güzelleşmeye Devam Ediyor
Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın ‘Haliliye Daha Güzel Olacak’ sloganıyla Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekiplerinin başlattığı peyzaj çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Ekipler ilçenin önemli noktaları başta olmak bir çok park ve yeşil alanda çiçek ekimi yaparak parklarda vatandaşlara görsel şölen yaşatıyorlar. Çiçek şelalesi ve parkta yürütülen çeşitli peyzaj çalışmalarında; kadife çiçeği, rozet çiçeği, gül, lavantin, ortanca ve çam fidanı olmak üzere binlerce bitkinin dikimi gerçekleştirildi. Dikilen çiçeklerin, devamlığını sağlamak adına da bakımları ekipler tarafından düzenli olarak yapılıyor.

Yıl boyunca periyotlar ile bakım ve yenileme çalışması yapılan yeşil alanlar, vatandaşların büyük beğenisini topluyor. Park ve şehrin önemli noktalarında böylesi çalışmalar yapılmasından dolayı son derece memnun olduklarını söyleyen vatandaşlar çalışmalardan dolayı ekiplere teşekkür ediyorlar.

Öte yandan Çevre Koruma ve Kontrol ekiplerinin yaptığı açıklamada ise ilçe sınırları içerisinde bulunan tüm yeşil alan ve parklarda çiçek ekimi başta olmak üzere peyzaj çalışmasının devam ettiklerini belirtiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49