Öne Çıkanlar sosyal medya Başkan Beyazgül Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı sanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Haliliye Ek binası olarak hizmete açıldı
 Şanlıurfa OSM Hastanesi Olağanüstü Hal Kapsamında alınan Kanun Hükmünde Kararname ile Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Haliliye Ek binası olarak hizmete açıldı.
15 Temmuz darbe girişimi sonrası toplanan Milli Güvenlik Kurulundan sonra alınan OHAL kararının ilk kararnamesiyle kapatılan Ortadoğu Sağlık Merkezi Hastanesi (OSM) T.C Sağlık Bakanlığı Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Haliliye Ek binası olarak sağlık hizmeti vermeye başladı. Hastane bugün hasta kabulüne başladı.
Şanlıurfa Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğinin yapmış olduğu yazılı açıklamada; “Olağanüstü Hal Kapsamında Alınan Tedbirlere İlişkin Kanun Hükmünde Kararname çerçevesinde Şanlıurfa’da bulunan OSM Hastanesi Milli Emlak Müdürlüğüne devredilmiştir. Milli Emlak Müdürlüğü Hastaneyi Kamu hizmetine sunulmak üzere Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğüne tahsis etmiştir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49