Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı Başkan Beyazgül sanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Haliliye'de Pis Göl Manzarası

Haliliye ilçesinde Yeşildirek Mahallesi'nde biriken ve göleti andıran kirli su birikintisi halk sağlığını tehdit ediyor. Mahallede kokudan geçilemediğini, çocuklarının hastalandığını ve yetkililere başvurmalarına rağmen sorunlarına çözüm bulunamadığını belirten mahalle sakinleri yaşanan duruma tepki gösteriyor.

Haliliye ilçesine bağlı Yeşildirek mahallesi 15 yıldır kentsel dönüşümü bekliyor ve mahallede en çok çileyi çocuklar çekiyor. mahallede çocuklar pis suların yanında oynamak zorunda kalıyor. Mahallenin Kanalizasyon ve içme suyu şebekesinde de büyük sorunlar yaşanıyor. Mahalledeki çocuklar pis suların içinde oyun oynarken hastalıklar ile iç içe kalıyor.

Kış ayın gelmesiyle birlikte yağan yağmur çıkmaz sokaklarda bulunan çukurlarda su göletleri oluşuyor. çocuklar pis suların yanında oyunu oynamaya çalışıyor. Mahalle halkı defalarca Belediye yetkilerine bildirmelerine rağmen yetkililerin herhangi bir girişiminde bulunmadıklarını belirtiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49