Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın sehıt

Bu haber kez okundu.

Haliliye'de Hedef 1 Milyon

Haliliye Belediyesi, yeni tür koronavirüs (covıd-19) salgınının Türkiye'de görülmesinden itibaren başlattığı mücadeleyi aksatmadan sürdürüyor. Vakaların azalma göstermesi ile birlikte 1 Haziran tarihinden itibaren başlayan normalleşme sürecinde de Haliliye Belediyesi ücretsiz maske dağıtımına devam ediyor.

Bu kapsamda Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı ekipler Atatürk Bulvarı, Emniyet Caddesi ve Şehitlik Kavşağı’nda kurdukları stantlarla vatandaşlara maske dağıtımını sürdürürken, pandemi sürecinin başlamasıyla birlikte Belediye ilçenin farklı noktalarında açtığı stantlarda günlük 3000 bin, evlere teslim17 bin 130 ve zabıta ekipleri kurulan semt pazarlarına günlük yaklaşık 4000 bin ücretsiz maske dağıtımı gerçekleştirdi.

Kendi üretimi olan maskelerin dağıtımına hala devam eden Haliliye Belediyesi pandemi sürecinden bu yanan toplamda 585 binin üzerinde maskeyi vatandaşlara ulaştırırken, hedefi olan 1 milyon için de çalışmalara devam ediyor.

Öte yandan Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü salgından korunma tedbirleri içerinde önemli bir paya sahip olan maskelerin dağıtımının aralıksız devam edeceğini bildirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48