Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Başkan Beyazgül Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

Haliliye Bilecik’i 87-55 Yendi

Haliliye Belediye Spor Basketbol Takımı, ligin on yedinci haftasında Bilecik Belediye Spor ile 11 Nisan Spor Salonunda karşı karşıya geldi. İlk yarısının 42-33 Haliliye’nin üstünlüğüyle tamamlanan maçın son iki periyodunda da, Haliliye ekibi üstünlüğünü elden bırakmadı. Son 2 periyotta iyi oyun kurarak Mahsum Aytemuz, Anıl Atamış ve Fatih Eravcı’nın attığı 3’lüklerle Haliliye ekibi, 32 sayılık farkla 87-55’lik skorla salondan galibiyetle ayrıldı.

Ahmet Basri Yıldız’ın başhakemliğini yaptığı maçın en skorer ismi Haliliye’den 17 sayıyla Fatih Eravcı oldu.

Türkiye Basketbol Erkekler 2. Ligi 18’inci haftasında Haliliye Belediye Spor, 10.02.2018 cumartesi saat 18.30’da Bursa deplasmanında Yeniceköy Spor Salonunda Serra Sünger İnegöl Belediyespor ile karşılaşacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49