Öne Çıkanlar Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi Karaköprüde sıkışmalı kaza 1 yaralı Başkan Beyazgül

Bu haber kez okundu.

Haliliye Belediyesinden Sosyal Hizmet
Haliliye Belediyesi, yürüttüğü sosyal belediyecilik çalışmaları kapsamında evde bakım hizmetiyle 47 bakıma muhtaç ailenin yanında oluyor. Bakıma muhtaç ailelerin evlerinde dip bucak temizlik çalışmaları yapan ekipler, ailelerin kişisel bakımlarını da aksatmadan gerçekleştiriyor.
Temel belediyecilik çalışmalarını ilçenin dört bir yanında sürdüren Haliliye Belediyesi, sosyal ve kültürel konulardaki çalışmalarını da devam ettiriyor. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, yaklaşık 9 ay boyunca başlattığı evde bakım hizmetiyle bakıma muhtaç ailelerin yanında oluyor. 47 aileye hizmet veren Haliliye Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, evlerin gerçekleştirdiği dip bucak temizlik çalışmalarının yanı sıra, ihtiyaç sahiplerinin kişisel bakım hizmetlerini, saç-sakal kesimini ve el-ayak tırnak kesimini yapıyor. Evdeki temizlik işlerini bitiren ekipler, daha sonra ev sakinlerine içecek ikramında bulunup, onlarla sohbet ediyor.
Sosyal Yardım Müdürlüğü ekipleri, ayrıca periyodik olarak hizmetten yararlanan aileleri sağlı turu kapsamında Kara Ali Kaplıcaları’na götürüyor.
MÜRACAAT NASIL YAPILIR?
Bu hizmetten yararlanmak isteyen ve kriterlere uyanlar, Haliliye Belediyesi’nin 444 22 63 numaralı Beyaz Masa telefonunu arayarak kayıt olmaları halinde, hane incelemeleri yapılarak; ‘Evde Bakım Hizmeti’nden yararlanabiliyorlar. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49