Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın bakan

Bu haber kez okundu.

Haliliye Belediyesinden Şanlıurfaspor Alt Yapısına Malzeme Desteği

Şanlıurfaspor tesislerine Belediye Meclis Üyeleri Abdulkadir Altundağ, Abdulkadir Bağış ve Emin Coşkun ile birlikte giden Başkan Fevzi Demirkol’u, Kulüp Başkanı Emin Yetim ve kulüp yöneticileri karşıladı. Her sezon olduğu gibi bu sezon başında da, Şanlıurfaspor alt yapı takımlarının ihtiyaç duyduğu malzemelerin teminini sağlayan Başkan Demirkol, alt yapıda oynayan çocuklarla bir araya geldi. Çocuklarla sohbet edip, başarılar dileyen Başkan Demirkol, kulüple ilgili de Kulüp Başkanı Yetim ve yöneticilerle sohbet etti.

Başkan Fevzi Demirkol’un her sezon yanlarında olduğunun altını çizen Kulüp Başkanı Emin Yetim, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Sayın başkanımız sağ olsun, geçen yıllarda da, bu yılda yanımızdadır. Şanlıurfaspor’un daima yanındadır. Özellikle, alt yapıyla ilgili gençliğe verdiği önemi biliyoruz. Geçen yıl, alt yapıdaki tüm kategorilerimizin ihtiyaçlarını başkanımıza sunduk. Başkanımız, ‘konu alt yapı ise ben hemen bu ihtiyacı karşılamak isterim’ dedi. Geçen yıl, 5 yıl yetecek kadar forma desteğinde bulundu. Bu yılda, antrenman formaları noktasında talepte bulunduk. Bu yıl onu da karşıladı. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Ayrıca, A Takımımıza verdiği taahhüttün üstünde geçen yılda, bu yılda desteğini sunmuştur. Bundan dolayı Başkanımız Fevzi Demirkol’a Şanlıurfaspor adına teşekkür ediyorum.”

Başkan Fevzi Demirkol da, şehrin marka değeri olan Şanlıurfaspor’un her zaman için yanında olduklarına vurgu yaparak, şunları kaydetti:

“Şanlıurfaspor, şehrimizin takımı, başarılı olması, en üst lige yükselmesi hem sporcularımıza ümit verecek, esnafımıza kazanç sağlayacak hem de bu gençlerimizin enerjisini doğru yerde harcamasını sağlayacak ve Şanlıurfa’mızın tanıtımına destek olacaktır. Bu bakımdan, Şanlıurfaspor Kulübünün A Takımına, geçmiş yıllarda da, kurumsalda Haliliye Belediyesi olarak, şahsi olarak da üzerimize düşen vazifemizi yaptık. Gerekli desteği sağladık. Alt yapı çalışmalarını önemsiyor ve amatör spor kulüplerine gerekli desteği sağlıyoruz. Alt yapıdaki gençlerimizi görünce gayet memnun oluyoruz. Bu gençler bizim geleceğimiz. Sağlıklı bir nesil yetiştirmek adına gençlerimizin spora ilgilerini ve sporda başarılarını devam ettirmemiz lazım. Şanlıurfaspor’un alt yapısında 12- 18 yaş arası 8 bölümde takımlar yer almaktadır. Haliliye Belediyesi olarak bu 8 takımımız için malzeme desteği sağladık.”

A TAKIMA MORAL ZİYARETİ

Başkan Fevzi Demirkol, alt yapı ziyaretinin ardından Çarşamba günü Ziraat Türkiye Kupasında Yomraspor ile karşılaşacak olan Şanlıurfaspor A Takımını da ziyaret etti. Teknik Direktör Kemal Kılıç ve ekibi tarafından karşılanan Başkan Demirkol, sporcularla da sohbet etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48