Öne Çıkanlar eyyübiye Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık sosyal medya getirildi

Bu haber kez okundu.

Haliliye Belediyesinden, Göbeklitepe’ye Araç Desteği

12 bin yıllık tarihi ile UNESCO Dünya Mirası Kalıcı Listesinde yer alan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 2019 yılı olarak ilan edilen Haliliye İlçesindeki Göbeklitepe, Kurban Bayramı tatili ile birlikte yerli ve yabancı turistleri ağırlamayı sürdürüyor. Yaşanan yoğunluk ile birlikte Haliliye Belediyesi bayram tatili boyunca şehre gelen yerli ve yabancı misafirlerin Göbeklitepe’ye daha rahat gitmeleri adına ücretsiz ring aracı desteğinde bulundu.

Toplamda 10 araçla gerçekleştirilen ring hizmetinden dolayı son derece memnun olduklarını ifade eden ziyaretçiler, “Haliliye Belediyesinin böylesi bir hizmeti olması son derece güzel. Bu sıcaklarda misafir olarak bizleride düşündüğü için belediyeye teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49