Öne Çıkanlar Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi Karaköprüde sıkışmalı kaza Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor 1 yaralı Başkan Beyazgül

Bu haber kez okundu.

Haliliye Belediyesinden esnafa meydan dayağı iddiası
Şanlıurfa'da Haliliye Belediyesi'ne bağlı zabıtalar, bir bakkal ile tartışarak kavga etti. İddiaya göre Kan revan içerisinde kalan bakkal, yetkililerden gerekenlerin yapılmasını istedi.
İki gün önce  Kamberiye Mahallesinde bir bakkal ile tartışan zabıta görevlileri iddiaya göre, kaldırımı işgal ettiği gerekçesiyle ceza kesmek istedi. Yaşanan duruma tepki gösteren Bakkal işletmecisi Mahmut Demir, zabıtalardan seyyar satıcılar ve ruhsatsız işyeri işletenlere yönelik işlem yapılmasını istedi. Konuşmaların ardından tartışmanın başlamasıyla istenmeyen durumlar ortaya çıktı. Zabıta görevlileri ve bakkalın tartışmasına etraftan gelen vatandaşlar ve esnaflar araya girerek olaya son verdi. Dükkânının önünde kan revan içerisinde kalan Mahmut Demir, yetkililerden gerekenlerin yapılmasını istedi.
'SERT BİR CİSİMLE KAFAMA VURDULAR'
 Bakkal işletmecisi Mahmut Demir, yaptığı açıklamada,"Dükkanın önünde her zaman bıraktığım kuru yemiş sattığımız yiyecekleri koydum. Zabıta ekipleri bana geldi. Sözde kaldırımı işgal ediyorum diye ceza yazacaklarını söylediler. Önce dükkânımı açma ruhsatımı sordular, bende gösterdim. Ben cezayı yazın kabul ediyorum. Ama madem görev yapıyorsunuz ilk önce şu dükkânımın önünde ki seyyar satıcılarıda buradan çıkarın dedim.
Benle tartıştılar sen bizimle nasıl böyle konuşursun diye. Üç zabıta gelmişti biri üzerime yürüdü, sonra öbürleri üzerime çöktü.
Ellerinde sert bir cisimle kafama vurdular. Kafamda şuanda 4 dikiş atıldı. Kendilerinden şikayetçi oldum." ifadelerine yer verdi.
ZABITANIN GÖREVİ TUTANAK TUTMAKTIR, VURMAYA HAKKI YOKTUR!
Zabıta memurlarının esnafı vurmalarını eleştiren esnaflar, eksik evrakları bulunan esnaflara karşı tutanak tutmaları gerektiği, illegal olarak işletenlere karşı çalışmalar yapılmasını istedi. Sarayönü Polis Karakoluna intikal eden olay polislerin araya girmesi ile sonuçlandı. Haliliye Belediyesi'nden olayla ilgili her hangi bir açıklama yapılmadı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49