Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın sehıt

Bu haber kez okundu.

Haliliye belediyesinden 3 mahallede üst yapı çalışması

Fen İşleri Müdürlüğü, merkez ve kırsal mahallelerde yürüttüğü yeni yol açma, stabilize ve kilitli beton parke ile yol yapım çalışmalarını program dahilinde devam ettiriyor. Bölgenin ihtiyacına ve alt yapı durumuna göre planlanan çalışmalarla hem ilçenin yol ağı genişliyor hem de yeni yollar ilçe sakinlerinin hizmetine sunuluyor.

Yürütülen üst yapı çalışmalarında Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Karşıyaka, Kısas ve Sırrın mahallelerinde kilitli beton parke döşeme çalışmalarını gerçekleştiriyor. Ekipler, bölgedeki deforme olmuş beton parkeleri de, yenileriyle değiştiriyor.

Haliliye Belediyesinin 4442263 numaralı İletişim Merkezine gelen taleplerinde kısa sürede çözümünü sağlayan Fen İşleri Müdürlüğünden yapılan açıklamada, ilçenin yol ağını genişletmek için yürütülen yol açma ve yol yapım çalışmalarının program dahilinde devam edeceği kaydedildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48